ΕΤΑΙΡΕΙΑ

company

Η SOLAR STAR εδρεύει στο 17o χιλ εθνικής οδού Αθηνών Κορινθου  όπου σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις έκτασης 6.000m², στεγάζονται οι αποθηκευτικοί και εκθεσιακοί χώροι της εταιρείας, καθώς και μία μονάδα παραγωγής. Η κύρια παραγωγική μονάδα της εταιρείας διαθετει τα προιοντα της μόνο με τη δικη της επωνυμία και διατίθεται μέσω των δικoν της και μόνο πρατήριων εργοστασίου.

Η εταιρία SOLAR STAR  υδρηθηκε απο τον Κυριο Γιαννιωτη Γεωργιο το 1987  και εως σήμερα αποτελεί μία δυναμική παρουσία στον χώρο της ηλιακής ενέργειας στην ελληνική αγορά με κυρία δραστηριότητα την παράγωγη και εμπορία ηλιακών θερμοσιφώνων.

Τα ηλιακά θερμοσίφωνα  Solar star μας προσφέρουν  ολοκληρωμένες προτάσεις με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, αισθητικής, ποιότητας και λειτουργηκοτητας  που απευθύνονται σε σύγχρονες κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, καλύπτοντας πλήρως την οποιαδήποτε ανάγκη για ζεστό νερό, παρόντας παράλληλα απόλυτη οικονομία και ικανοποίηση στον καταναλωτή.

Η δραστηριότητα της εταιρείας περιλαμβάνει την παραγωγή και διάθεση Ηλιακών Θερμοσιφώνων . Όλα τα προϊόντα που διαθέτει στην ελληνική αγορά η SOLAR STAR κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE).

Η κατάκτηση μιας από τις πλέον ηγετικές θέσεις στον κλάδο της ενέργειας στην ελληνική αγορά, επήλθε λόγο της υψηλής ποιότητας των ηλιακών θερμοσιφώνων  που προσφέρει η Solar star, της συνέπειάς της στην εγγύηση, την τεχνική υποστήριξη αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το 2006 η SOLAR STAR αναδιοργανώθηκε  σε πλεον υπερσηνχρονες εγκαταστασεις στον Ασπροπυργο Αττικης εκτασης  12.500m2. Ο κύριος σκοπός του μετασχηματισμού της είναι η αλλαγής της ταυτότητας της από πλήρως μεταποιητική επιχείρηση, σε παραγωγική, εξαγωγική αλλά και εμπορική, με πρωτεύοντα στόχο την αύξηση του μεριδίου της στην αγορά της Ελλάδος αλλά και του Εξωτερικού.

H τεχνική ανωτερότητα  των ηλιακών  θερμοσιφώνων  της  SOLAR STAR   βασίσετε στην  υπερσύχρονη  τεχνολογική  παράγωγη που  διαθέτει   με  μηχανήματα  ρομποτικής  τεχνολογίας  (CNC)  στο  υψηλών  προδιαγραφών  πεπειραμένο  προσωπικό της  στον  αυστηρό  &  υποδειγματικό  ποιοτικό  Έλενχω &  στην  άριστη  ποιότητα υλικών  που   χρησιμοποιεί.

Η ποιότητα που παρέχεται πλέον μέσω των ηλιακών  θερμοσιφώνων της αναγνωρίζεται από το μεγαλύτερο ποσοστό των επαγγελματιών του κλάδου καθώς και από τους πολυάριθμους πελάτες της, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αποστολή της Εταιρείας

Η αποστολή της SOLAR STAR  είναι η παροχή άρτιων και σύγχρονων ποιότητας, τα οποία διέπονται από αξιοπιστία και ασφάλεια στον κλάδο της ενέργειας, με απώτερο σκοπό την τελική ικανοποίηση του πελάτη.

Βάζουμε πάντα μπροστά μας σαν μέτρο σύγκρισης την ικανοποίηση του πελάτη, ο οποίος έχει δικαίωμα να απολαμβάνει το τελικό αποτέλεσμα και τις ωφέλειες που απορρέουν από αυτό. Αυτό είναι το μέτρο της δικής μας επιτυχίας!!!

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες της SOLAR STAR  έχουν

μετρήσεις και διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001:2008)company-certs