Γιατί να αγοράσω ηλιακό θερμοσiφωνα Solar Star

•Προϊόντα 100% ελληνικής κατασκευής και σχεδίασης

Όλα τα προϊόντα της SOLAR STAR κατασκευάζονται και σχεδιάζονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα που σημαίνει  πως στηρίζουμε την οικονομία  και τα ελληνικά προϊόντα. Επίσης  υπάρχει άμεση τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει (δυσλειτουργία, ανταλλακτικά κτλ.) από εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας.

•Προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης

Όλα τα προϊόντα της SOLAR STAR  κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα EN 12897 και  DIN καθώς και το πρότυπο ISO 9001:2008 , γεγονός που εγγυάται την αξιοπιστία , ασφάλεια και υψηλή απόδοση αυτών.

10 Eτη εγγύηση εργοστασίου

Η  SOLAR STAR    σας  εγγυάται  ότι  αποκαθιστά  κάθε βλάβη  – διαρροή   εις  την  κατασκευή  του  μπόιλερ και  των  συλλεκτών   του  ηλιακού  σας θερμοσίφωνα.

•Μεγάλη γκάμα Προϊόντων 

Η γκάμα των προϊόντων της SOLAR STAR  δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει αυτό που ακριβώς χρειάζεται επιλέγοντας το αντίστοιχο προϊόν με τις εκάστοτε διαθέσιμες επιλογές, έτσι ώστε να ικανοποιήσει στο έπακρο τις απαιτήσεις της οικογένειας του.

•Αριστη  τιμή-ποιότητα

Οι  πελάτες τις SOLAR STAR  αποκτούν ένα κορυφαίο προϊόν στην πλέον ανταγωνιστική τιμή της ελληνικής αγοράς.

•Υποστήριξη μετά την πώληση

Στους πελάτες της SOLAR  STAR  παρέχεται πλήρη τεχνική υποστήριξη και 10ETH  εγγύηση . Κοινώς δε χρειάζεται ο πελάτης να ανησυχεί  μετά την αγορά του , ότι θα είναι μόνος και χωρίς βοήθεια σε τυχόν πρόβλημα.

•Aποστολη μας

Η αποστολή της SOLAR STAR  είναι η παροχή άρτιων και σύγχρονων προϊόντων ποιότητας, τα οποία διέπονται από αξιοπιστία και ασφάλεια στον κλάδο της ενέργειας, με απώτερο σκοπό την τελική ικανοποίηση του πελάτη.

Βάζουμε πάντα μπροστά μας σαν μέτρο σύγκρισης την ικανοποίηση του πελάτη, ο οποίος έχει δικαίωμα να απολαμβάνει το τελικό αποτέλεσμα και τις ωφέλειες που απορρέουν από αυτό. Αυτό είναι το μέτρο της δικής μας επιτυχίας.