ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

φωτο ανθρωπινο δυναμικο

Η SOLAR STAR διαθέτει ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό, η τεχνογνωσία, η υψηλή τεχνολογία και κυρίως η ευέλικτη διοίκηση- μας επιτρέπει να λειτουργούμε με ταχύτητα προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας.

Επενδύουμε διαρκώς στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και δίνουμε σημασία στη στελέχωση υψηλής εξειδίκευσης, μεσώ, ειδικών σεμιναρίων που γίνονται εντός των εγκαταστάσεων της παράγωγης μας.

Το τμήμα της παράγωγης απαρτίζεται από 37 άτομα ειδικευμένους  τεχνίτες  με μεγάλη εμπειρία στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Το τμήμα  της  τεχνικής υποστήριξης παρέχετε από έμπειρους τεχνίτες όλο το 24ωρο. Άμεση τεχνική υποστήριξη τηλεφωνικώς, ή, στις περιπτώσεις που απαιτείται, με επίσκεψη στο χώρο εγκατάστασης εντελώς  δωρεάν.Εξειδικευμένα & πεπειραμένα συνεργεία αναλαμβάνουν την έγκαιρη και άμεση εγκατάσταση των ηλιακών συστημάτων, καθώς επίσης και την περιοδική τους συντήρηση.

Επίσης οι υπεύθυνοι της αποθήκης,μας καθοδηγούν  για την διαθεσιμότητα  των αποθεμάτων και την εξυπηρέτηση των παραγγελιών σε καθημερινή βάση, και οι υπεύθυνοι του γραφείου κίνησης που διαχειρίζονται τα δρομολόγια των φορτηγών αυτοκινήτων και είναι υπεύθυνοι για την άμεση παράδοση των προϊόντων εντός 24 ωρου !