10 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ


 

Η  SOLARSTAR    σας  εγγυάται  ότι  αποκαθιστά  κάθε βλάβη  – διαρροή   εις  την  κατασκευή  του  μπόιλερ και  των  συλλεκτών   του  ηλιακού  σας θερμοσίφωνα.

ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΎΕΙ  Η ΕΓΓΎΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΉΣ   ΠΡΈΠΕΙ ΑΝΆ 2 ΈΤΗ ΝΑ ΓΊΝΕΤΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ.

 

SERVICE

Αποσπώμενη από τη φλάντζα ηλεκτρική αντίσταση ισχύος σύμφωνα με τους εκάστοτε κανονισμούς (4000W),  ρυθμιζόμενο θερμοστάτη.Εξαγωγή και επανατοποθέτηση χωρίς ειδικά κλειδιά, σε λιγότερο από 1 λεπτό! Ολόσωμο λάστιχο στεγανοποίησης για την προστασία της φλάντζας, καθοδική (ανοδιο) προστασία κατά της ηλεκτρόλυσης.
Όλα τα ηλεκτρικά μέρη φέρουν σήμανση CE , σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ60335-1 & EN60335-2-21.

Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας χρειάζεται ανά  δύο  χρόνια οπωσδήποτε αλλαγή του ανοδίου για να  μην γίνετε ηλεκτρόλυση στο καζάνι και τρυπήσει!!! Ανόδιο έχουν όλα τα boiler (ανοξείδωτα & glass)  εκτός από τα χάλκινα. Η ηλεκτρόλυση είναι πιο έντονη τα τελευταία χρόνια λόγο των σωληνώσεων του δικτύου της ΕΥΔΑΠ που έχουν αντικατασταθεί από πλαστικές σωλήνες σε αντίθεση με παλαιοτέρα που το δίκτυο ύδρευσης ήταν από μεταλλικούς αγωγούς.  Τώρα είναι απαραίτητη σε όλες τις μάρκες και είναι και απαραίτητος όρος στις εγγυήσεις των εργοστασίων.
Επίσης μια άλλη απαραίτητη ενέργεια για να έχει το μέγιστο της απόδοσης ένας ηλιακός είναι να συμπληρώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το αντιψυκτικό που κυκλοφορεί μέσα στο κλειστό κύκλωμα (αιθυλεγλυκολη), προσδιορίζετε  περίπου μια φορά τον χρόνο συνήθως μετά το καλοκαίρι λόγο του ότι τους θερμούς μήνες από τις υψηλές θερμοκρασίες τα υγρά εξατμίζονται. Αποτέλεσμα της έλλειψης υγρών είναι να μην θερμαίνει ο ηλιακός ή να έχει πολύ μειωμένη απόδοση ακόμα και σε μέρες με πολύ ηλιοφάνεια.
Τέλος και πιο σημαντικο είναι  το άδειασμα-καθαρισμος   του  μποιλερ  για να καθαριστεί τελείως    εσωτερικά   από τα τυχών  αλατα η χώματα   από την ύδρευση.
Μην ξεχνάτε λοιπόν να ελέγχετε τις συσκευές σας, για να συνεχίσετε να εκμεταλλεύεστε τη δύναμη του ήλιου αλλά πάνω από όλα την ασφάλεια!